Professionele Bijles van Juf Sanne

Juf Sanne

Ik ben Sanne Wouda, eigenaresse van ‘t Bijschooltje. In 2010 ben ik afgestudeerd als docent basisonderwijs met specialisatie midden-bovenbouw. Ondertussen heb ik meer dan 10 jaar onderwijservaring.

In de afgelopen 2 jaar heb ik ook mijn certificaat behaald als I-Coach en de cursus Taal In Blokjes gevolgd. Door deze laatste cursus mag ik dyslectische kinderen en kinderen met lees- of spellingproblemen begeleiden en hen de training van ‘Taal in Blokjes’ laten volgen.

Succeservaringen

Ik vind het heel belangrijk dat kinderen succeservaringen opdoen. Soms lukt dat niet (meer) op de basisschool vanwege de te grote groepen en soms ook vanwege de opgelopen leerachterstand, zeker nu i.v.m. corona en de schoolsluitingen.
Het is fantastisch om kinderen hun zelfvertrouwen en leerplezier weer terug te kunnen geven door het wegwerken van deze achterstanden.

Leerplezier

Het mooiste is het spreekwoordelijke ‘lampje’ bij kinderen zien branden, wanneer ze zelf ook doorhebben dat ze het nu echt snappen.
Op deze manier kan de achterstand ingehaald worden en kunnen kinderen met plezier weer meekomen tijdens het reguliere onderwijs in de klas.